top of page

Renske

In vier maanden tijd ging Renske van worstelen met zichzelf naar zelfverzekerd in het leven staan.

Met een missie gewijd aan het ontwikkelen van een inclusieve universiteitswereld en inclusief onderwijs, heeft ze veel te bieden. Alleen zag ze dit zelf niet, waardoor ze haar eigen potentie niet waar maakte. Daarnaast lukte het haar niet om voor zichzelf op te komen, zowel privé als op het werk. Ze vond het zichzelf niet waard. Ze cijferde zichzelf weg, plaatste het geluk van anderen boven dat van haarzelf, en worstelde met het uiten van haar behoeften. 

Maar een paar maanden geleden besloot Renske het anders te doen. Ze maakte de keuze om met mij een reis aan te gaan: het 1 op 1 coachingstraject.


Aangezien we ieder aan de andere kant van het land wonen koos ze ervoor om het traject online te doen. Ook al was de afstand enorm, we waren sterk verbonden door het scherm heen.

Na de eerste sessie schreef ze: “Het is slechts 1 sessie geweest, maar ik heb het gevoel dat ik verder gekomen ben dan in alle andere therapie en coachingssessies die ik al sinds mijn 14e heb gehad! (ik ben 36, dus dat zijn er flink veel). Ik voel me lichter!”

En daarop volgde nog drie sessies. Tijdens de sessies maakte ze contact met haar innerlijk kind en met oud pijn en transformeerde deze, werkten we aan haar mindset, en haar uitdagingen middels verschillende oefeningen. Tussen de sessies door hadden we whatsapp contact. Inmiddels gaan we binnenkort alweer naar onze laatste sessie en ze schreef me dit:

"Ik ben gelukkiger in mijn werk. Ik voel me prettiger. Ik heb veel meer rust gevonden in mijzelf, ik durf en kan voor mijzelf kiezen in privé en werksituaties. Het werken aan mijn mindset werpt ook duidelijk vruchten af van mentale rust en ruimte. Ik vind mijzelf nu een veel leuker persoon en kan beter opmerken wanneer ik in een oud patroon schiet of wanneer oude reacties opkomen.

Naast het opmerken, kan ik de gevoelens doorvoelen en de ruimte geven, zonder dat het mij te lang bezig houdt. Iets wat mij voorheen kon raken en dan dagen in beslag kon nemen, lukt mij nu om binnen 1 uur te doorvoelen, rustig te worden en een actie op uit te voeren zodat ik het kan afronden.

En ook mijn partner zegt: Ik heb gewoon een veel leukere vrouw in huis! En de momenten dat ik met mijn dochtertje ben, ben ik er nu ook écht voor haar.

De persoonlijke groei die ik met jouw begeleiding heb gemaakt, had ik in mijn eentje niet in vijf jaar kunnen bereiken."

Wauw! Wat een ongelooflijke transformatie! Zo trots op haar!

Je vindt Renske hier op instagram

bottom of page