top of page

MEER RUST EN ENERGIE...

...in jouw betekenisvolle leven

Je merkt dat je regelmatig de druk voelt van je omgeving, bijvoorbeeld in de keuzes die je maakt. Eigenlijk zou je minder bezig willen zijn met wat anderen ervan vinden, maar dat vind je nog lastig om los te laten. Herken je nu gevoelens van onzekerheid bij jezelf? Heb je negatieve gedachten of angst voor falen? Dit kan je tegenhouden om echt om impact te maken, of om meer te genieten van je leven en daarin meer rust ervaren.


Jezelf op de eerste plek zetten vind je lastig. Je wil er graag zijn voor anderen, maar daar ga je regelmatig zelf aan onderdoor.  ‘Nee’ zeggen vind je moeilijk. Hierdoor doe je te weinig waar je écht blij van wordt en energie van krijgt. Kritisch zijn op je eigen acties, of juist het gebrek daaraan kan je veel energie kosten. Je hebt steeds vaker het gevoel dat je aan het overleven bent.


Als coach wil ik je begeleiden om te ontdekken wat hierachter zit. Wat is echt van jou, wat heb jij zelf nodig? Ik ga hierin een paar lagen dieper met jou, we nemen er de tijd voor om antwoord te krijgen op vragen die al langer bij jou spelen. Zoals bijvoorbeeld: Wat zit er achter jouw onzekerheid? 


Wat houdt je nu echt tegen om jouw doelen te bereiken? Vaak zijn dit diepgewortelde ideeën of gevoelens van angst, die je niet direct boven haalt maar daar neem ik graag de tijd voor samen met jou. Heb je al eerder met een coach of therapeut gewerkt maar heb je nog niet de rust ervaren die nu zoekt? Ga samen met mij in gesprek, als er een klik is bespreken we een 1-op-1 traject waarin jij gaat ervaren dat je mag zijn, mag stralen en energie mag voelen.

Laura Weijers coaching

Ik heb vaker met een therapeut of coach contact gemaakt met de kleine Renske, maar nooit tot de inzichten gekomen die ik in mijn sessie met Laura had. Het is slechts 1 sessie geweest, maar ik heb het gevoel dat ik verder gekomen ben dan in alle andere therapie en coaching sessies die ik al sinds mijn 14e heb gehad! (ik ben 36, dus dat zijn er flink veel)

Renske

WIL JIJ OOK:

•    Meer rust in je leven?
•    Jezelf nog beter leren kennen?
•    Beter in verbinding zijn met jezelf?
•    Leven volgens wat jij wilt en nodig hebt?
•    Keuzes maken die bij je passen?
•    Beter grenzen aangeven?
•    Meer zelfvertrouwen hebben?
•    Vanuit vertrouwen leven?
•    Blij zijn met jezelf?
•    Meer energie hebben?

 

Je houdt jezelf tegen uit angst voor het goede, of de angst voor het resultaat. De angst om te falen kan ook belemmerende gedachten naar boven halen als ‘Ik kan het niet’, ‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘Ik ben niet blij met mezelf, wie zit er nu op mij te wachten?’ Onzekerheid en negatieve gedachten, maar ook grote bescheidenheid en onzekerheid houden je klein.


Ben jij iemand die meer verantwoordelijkheid voor het geluk van de mensen om je heen voelt, bijvoorbeeld voor je gezin of voor je klanten? Zou je vaker voor jezelf willen kiezen? Kiezen voor je eigen doel en zo meer energie overhouden. Durf je dat? Durf je stappen te zetten om belemmerende gedachten los te laten? Om echt voor jezelf te kiezen? Wil je hierover met mij in gesprek gaan hoe we dat samen kunnen gaan doen?
 

Laura Weijers coaching

1 OP1 TRAJECT IS MAATWERK VOOR JOU

In mijn 1-op-1 coaching traject gaan we samen aan de slag om te ontdekken wie jij zelf bent. Wat heb jij meegenomen uit je verleden, bijvoorbeeld uit je jeugd. Ook is het van belang wat nu jouw eigen overtuigingen en gedachten zijn over jezelf. 


Het is geen standaard programma dat je bij mij volgt. We starten met een gesprek over jouw persoonlijke doelen en richten ons op het effect waar jij naar verlangt. Dit maatwerk traject gaan we samen aan voor 4 maanden. De benadering in mijn coaching is biografisch werken en werken met het innerlijk kind. Verschillende methodes, technieken en ervaringsoefeningen zet ik in. Denk aan systemische oefeningen, visualisatie, ademhalingsoefeningen, meditatie en verschillende vormen van zelfexpressie. Wat je wilt leren gaan we het niet alleen over hebben, maar je gaat het ook doen tijdens de sessies.


Hoe wil jij je voelen?
Wanneer je meer rust gaat ervaren, wanneer je meer kunt genieten van je leven, je meer energie hebt en een impact kunt maken op de wereld, dan voel je ook de vrijheid om echt jezelf te zijn.  


Bedenk je eens: “Wat als het wel lukt? Dan zou ik meer energie over hebben.  Dan zou ik meer zelfverzekerd zijn en me gelukkiger voelen.”

ZIJ GINGEN JE VOOR

Wat klanten zeggen

WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22.jpeg
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22 (5).jpeg
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22 (4).jpeg
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46_edite
Screenshot_20240212_172622_WhatsApp.jpg

Ik heb vaker met een therapeut of coach contact gemaakt met de kleine Renske, maar nooit tot de inzichten gekomen die ik in mijn sessie met Laura had. Het is slechts 1 sessie geweest, maar ik heb het gevoel dat ik verder gekomen ben dan in alle andere therapie en coachingssessies die ik al sinds mijn 14e heb gehad! (ik ben 36, dus dat zijn er flink veel) 


Ik voel mij lichter, heb nieuwe inzichten over de kleine Renske en over mijzelf nu. 


Laura is een geweldig persoon en een geweldig, gedreven coach. Zij leeft volgens haar eigen coachingsbenadering en dat maakt haar uniek.

Mij heeft ze nieuwe inzichten gegeven, die andere coaches en therapeuten niet gegeven hebben. Dat gun ik iedereen, daarom zou ik iemand die twijfelt adviseren om met Laura contact op te nemen en de twijfel bespreekbaar te maken om er achter te komen of er een klik is en de coachingsreis aan te gaan.

Renske

Laura is een aanwinst in mijn leven. Na meerdere coaches en therapeuten te hebben gehad die niet de juiste ingang konden vinden, kon Laura dit gelijk wel. Dit door de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden. Op een warme en prettige manier begeleidde ze mij tijdens de stappen die ik zelf in mijn proces zette. 


Ik sta nu beter in verbinding met mezelf. Waar ik voorheen over mijn eigen grenzen heenging om de ander niet teleur te stellen kies ik nu voor mezelf! Waar ik vroeger een masker zou opzetten en mezelf zou opvreten benoem ik nu wat ik voel. Ook heb ik een aantal beslissingen genomen die heel erg in het teken staan van onafhankelijkheid. Ik voel me sterk en zelfverzekerd.

 

Het coachingstraject is de beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.

Celine

Het coachingstraject bij Laura heb ik ervaren als een echte spiegel naar mijn eigen gedrag op een warme manier. 

Door haar manier van verbinding maken voelde het voor mij heel snel veilig en vertrouwd om mijn kwetsbare stukken te laten zien en hier samen mee aan de slag te gaan. Ze vroeg goed door en paste systemische oefeningen toe, die mij vanuit mijn hoofd naar mijn hart bewogen. En zette me ook aan tot reflectie, waardoor zaken echt beklijven.

 

Heel dankbaar voor de handvaten waarmee ik nu zelfstandig verder kan om in verbinding met mezelf te blijven. Heel waardevol. 

Jessie

In mijn werk liep ik ontzettend tegen mijn onzekerheid aan. Het idee dat ik het nooit goed doe.
In mijn samenwerking met Laura heb ik de oprechte interesse en aandacht van haar gewaardeerd, de ruimte die ze gaf voor mijn inbreng over de aanpak en haar focus op mijn persoonlijke doel.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, helderheid over mijn onzekerheid én geleerd hoe ik kwesties als deze zelf aan kan pakken.

Als je je zorgen maakt dat het te veel geld of tijd kost, onzin, het coachingstraject is het zeker waard!

Marijn

Jouw actieve luisterhouding en oefeningen heb ik als waardevol ervaren omdat het mij heeft geholpen bij mijn eigen proces.


Ik durf nu veel meer te staan waar ik voor sta, te geloven in mezelf en mijn missie. Met deze shift was ik zelf al bezig, maar jij hebt me geholpen om me er nog bewuster van te worden, krachtiger in mijn schoenen te staan en de momenten te herkennen waarop het niet stroomt, en wat ik kan doen, zoals het gebruiken van helpende gedachten.

 

Dat merk ik ook in mijn business, ik ben zekerder van mijn missie en durf deze krachtiger uit te dragen. Ik voel nu ook echt dat ik sta waar ik voor sta in plaats van dat het iets is wat ik heb 'bedacht'.

Maaike

Ik heb al veel therapie en coachingsessies gevolgd en ben op het einde van zo’n sessie altijd uitgeteld. Dit is de eerste keer dat ik energie voel op het einde van een sessie. Dat is echt een groot compliment naar jou toe.


We hebben een mooie groeimindset gedachte gemaakt van een van de overtuigingen die me terneergeslagen maken en veel energie kost.
Ik had al ervaring met het kijken naar gedachtes en gevoelens en gedrag. Ook het ombuigen van
gedachtes zat daarbij. Wat daar niet bij zat was het woordje “realistische”. Dat maakt veel verschil
en werkte tijdens onze sessie veel beter, om alleen te zoeken naar realistische gedachten. Het was ook effectief om ze hardop uit te spreken.


Je bent kalm, geduldig en geaard. Je stelt veel vragen en vraagt door om me goed te laten
reflecteren. Je staat ook open voor een grapje of een serieus woord. Het uitvoeren van een oefening om met mijn lichaam in verbinding te zijn vond ik een toevoeging op het “alleen praten” wat soms in coachings de methode is.

Hanneke

Laura, dank voor je SUPER begeleiding in mijn zoektocht de puzzelstukjes op z'n plek te laten vallen.

Ellen

Dit krijg je mijn
1-op-1 traject

In onze gesprekken gaan we dieper in op wat jij nodig hebt voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Daar hoort voor velen ook zelfacceptatie bij, dat je nu al oké bent zoals je bent. Om te voelen dat jij er écht mag zijn. Om te weten dat jouw rol in je leven ook echt van jou is. 

In het op maat gemaakte traject krijg jij: 

  • 4 coaching gesprekken van 75 tot 90 minuten. De frequentie van de sessies stemmen we samen af en passen we aan op jouw persoonlijke proces binnen een termijn van 4 maanden

  • Zelfreflectie vragenlijst na elke sessie

  • Op maat gemaakte opdrachten en/of geleide meditaties voor thuis.

  • Whatsappondersteuning (ma-do) tussen de sessies door waarop ik binnen 24 uur reageer

Laura Weijers coaching

Het coachingstraject is de beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.

Celine

HOE GAAN WIJ SAMEN AAN DE SLAG, MET MIJN BEGELEIDING DIE WEL DEGELIJK HET VERSCHIL MAAKT?

Je kunt bij mij kiezen uit een traject dat past bij jou en je agenda, dat wil zeggen dat we volledig online kunnen samenwerken, volledig offline in levende lijve of een combinatie van online en live sessies. Hieronder lees je meer over de opbouw van die 3 trajecten. 

Image by Jen Theodore
Image by Riccardo Annandale
Image by Diego PH

VOLLEDIG ONLINE TRAJECT

Tijdens het volledige online traject ontmoeten we elkaar via videobellen. 
Verwacht niet dat je alleen maar hoeft te zitten achter het scherm. Ik ga je ook uitdagen om in je eigen ruimte oefeningen te doen waarbij ik met je meekijk en je begeleid door de oefeningen heen. 
We leggen de verbinding door het scherm heen, zo lijkt het net alsof we samen in één ruimte zitten.

BLENDED TRAJECT

Tijdens het Blended traject ontmoeten we elkaar twee keer online en drie keer offline.
We spreken elkaar via videobellen of in mijn coachruimte in Rotterdam vlakbij de Euromast. We stemmen af op wat jij prettig vindt.

VOLLEDIG OFFLINE TRAJECT

Tijdens het Volledig offline traject spreken we elkaar in elke afspraak live. Dat kan in mijn coachruimte in Rotterdam vlakbij de Euromast. 

bottom of page