top of page

MEER RUST EN ENERGIE

Je merkt dat je vaak druk voelt van je omgeving in de keuzes die je maakt. Je wilt minder bezig zijn met wat anderen vinden, maar dat vind je lastig om los te laten. Je zou meer willen vertrouwen op wat jij zelf vindt. Je hebt een gebrek aan vertrouwen in je eigen gevoelens, ideeën en wensen.


Jezelf op de eerste plek zetten vind je lastig. Je wil er graag zijn voor anderen, maar daar ga je regelmatig zelf aan onderdoor.  ‘Nee’ zeggen vind je moeilijk. Hierdoor doe je te weinig waar je écht blij van wordt en energie van krijgt.


En de lat leg je telkens weer te hoog voor jezelf. Ondertussen, ben je enorm kritisch op jezelf. 


Er is onrust. Je zit veel in je hoofd. Je hebt het gevoel dat je aan het overleven bent.


Je wilt dat dit verandert. 

Je bent er klaar voor om op een dieper niveau met jezelf aan de slag te gaan. Om de regie te pakken zodat je met zelfvertrouwen, zelfliefde, rust en energie het leven gaat leven waar je werkelijk gelukkig van wordt.

LauraWeijers-nov2022-16.jpg

WIL JIJ OOK:


•    Meer rust in je leven?
•    Jezelf nog beter leren kennen?
•    Beter in verbinding zijn met jezelf?
•    Leven volgens wat jij wilt en nodig hebt?
•    Keuzes maken die bij je passen?
•    Beter grenzen aangeven?
•    Meer zelfvertrouwen hebben?
•    Vanuit vertrouwen leven?
•    Blij zijn met jezelf?
•    Meer energie hebben?


Je hebt al best wel wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar toch blijf je tegen diepgewortelde patronen aanlopen. 
Je bent er klaar voor om op een dieper niveau met jezelf aan de slag te gaan. Om de regie te pakken zodat je met zelfvertrouwen, zelfliefde, rust en energie het leven gaat leven waar je werkelijk gelukkig van wordt.

LauraWeijers-nov2022-15.jpg

1 OP1 TRAJECT

Zes maanden lang sta ik naast je en begeleid je op jouw pad middels gesprekken en oefeningen. 

Het is geen standaardprogramma. Het is maatwerk. Iedere mens is anders. Elk pad is anders. Samen kijken we wat het beste is voor jou om je persoonlijke doelen te behalen. De benadering in mijn coaching is biografisch werken. Verschillende methodes, technieken en ervaringsoefeningen zet ik in. Denk aan ademshalingsoefeningen, stemoefeningen, meditatie, stilte, systemische oefeningen en verschillende vormen van zelfexpressie.

 

Al tijdens dit traject leer je de regie te pakken. Ik begeleid je hierin. Mijn coachstijl is onderzoekend en confronterend door je een spiegel voor te houden. Ik begeleid je naar je gevoel, dat waar je zelf moeilijk bijkomt. Geen shortcuts. 


Wat je wilt leren gaan we het niet alleen over hebben, maar je gaat het ook doen tijdens de sessies. Stap voor stap neem jij meer de regie. Eerst in de sessies en daarna steeds meer in jouw leven.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Wat cliënten zeggen

Ik heb vaker met een therapeut of coach contact gemaakt met de kleine Renske, maar nooit tot de inzichten gekomen die ik in mijn sessie met Laura had. Het is slechts 1 sessie geweest, maar ik heb het gevoel dat ik verder gekomen ben dan in alle andere therapie en coachingssessies die ik al sinds mijn 14e heb gehad! (ik ben 36, dus dat zijn er flink veel) 


Ik voel mij lichter, heb nieuwe inzichten over de kleine Renske en over mijzelf nu. 


Laura is een geweldig persoon en een geweldig, gedreven coach. Zij leeft volgens haar eigen coachingsbenadering en dat maakt haar uniek.

Mij heeft ze nieuwe inzichten gegeven, die andere coaches en therapeuten niet gegeven hebben. Dat gun ik iedereen, daarom zou ik iemand die twijfelt adviseren om met Laura contact op te nemen en de twijfel bespreekbaar te maken om er achter te komen of er een klik is en de coachingsreis aan te gaan.

Renske

Ofschoon ik al best wat soorten therapie/coaching heb mogen ondergaan, vind ik Laura’s manier van life coaching verfrissend. Haar luisterend vermogen is enorm en ze sluit aan bij datgene wat ik deel. Ik voel me gehoord. Door haar manier van vragen ervaar ik ruimte en erkenning. Tegelijk word ik door haar gefocust om te kijken wie ik ben en wat ik wil. Onderweg zijn er hobbels die we aanpakken. Ik vind het heel prettig dat ze niet in de versnelde modus zit. Dat het proces tijd kost en dat dat oké is geeft mij ook rust.

 

Laura komt niet met een vooropgezet plan maar ze is flexibel en in staat om tijdens de sessie in te spelen op wat er ontstaat. Ik ervaar een veilige omgeving. 
Ze is inlevend en creatief en kijkt naar het grotere plaatje. Op verschillende gebieden biedt ze oefeningen aan. Laura is direct en vraagt door. Ze confronteert en laat zich niet afschrikken door mijn ‘wolligheid’. Ik ben dankbaar voor iedere nieuwe stap die ik zet. 

Arjen

Laura is een aanwinst in mijn leven. Na meerdere coaches en therapeuten te hebben gehad die niet de juiste ingang konden vinden, kon Laura dit gelijk wel. Dit door de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden. Op een warme en prettige manier begeleidde ze mij tijdens de stappen die ik zelf in mijn proces zette. 


Ik sta nu beter in verbinding met mezelf. Waar ik voorheen over mijn eigen grenzen heenging om de ander niet teleur te stellen kies ik nu voor mezelf! Waar ik vroeger een masker zou opzetten en mezelf zou opvreten benoem ik nu wat ik voel. Ook heb ik een aantal beslissingen genomen die heel erg in het teken staan van onafhankelijkheid. Ik voel me sterk en zelfverzekerd.


Het coachingstraject is de beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.

In mijn werk liep ik ontzettend tegen mijn onzekerheid aan. Het idee dat ik het nooit goed doe.


In mijn samenwerking met Laura heb ik de oprechte interesse en aandacht van haar gewaardeerd, de ruimte die ze gaf voor mijn inbreng over de aanpak en haar focus op mijn persoonlijke doel.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, helderheid over mijn onzekerheid én geleerd hoe ik kwesties als deze zelf aan kan pakken.

Als je je zorgen maakt dat het te veel geld of tijd kost, onzin, het coachingstraject is het zeker waard!

Marijn

Celine

Laura heeft een warme, rustige en open uitstraling, waarbij het veilig voelt om te delen en kwetsbaar op te stellen. Ze luistert goed en spiegelt wat ze hoort en ziet. Haar rake vragen zorgen
ervoor dat het gesprek al snel een diepere laag bereikt.
Ze leidt het gesprek telkens weer terug naar het persoonlijk opgestelde doel en zorgt niet alleen voor inzicht, maar ook voor praktische
handvatten om mee aan de slag te gaan.

Eline

Het coachingstraject bij Laura heb ik ervaren als een echte spiegel naar mijn eigen gedrag op een warme manier. 

Door haar manier van verbinding maken voelde het voor mij heel snel veilig en vertrouwd om mijn kwetsbare stukken te laten zien en hier samen mee aan de slag te gaan. Ze vroeg goed door en paste systemische oefeningen toe, die mij vanuit mijn hoofd naar mijn hart bewogen. En zette me ook aan tot reflectie, waardoor zaken echt beklijven.

 

Heel dankbaar voor de handvaten waarmee ik nu zelfstandig verder kan om in verbinding met mezelf te blijven. Heel waardevol. 

Jessie

Laura is een kei in goede vragen stellen. Toen ik laatst met een knoop in mijn buik zat rondom een nieuwe opdracht, belde ik haar voor een sparsessie.

Ze stelde me meteen een vraag die de kern van mijn twijfels boven tafel haalde. Ze luisterde goed en vroeg door met weer zo’n hele rake vraag. Binnen mum van tijd begreep ik waar mijn onderbuikgevoel vandaan kwam en kon ik een beslissing nemen.

Laura, dank voor je Super begeleiding in mijn zoektocht de puzzelstukjes op z'n plek te laten vallen.

Ellen

Doortje

WAT KRIJG JE?

Een op maat gemaakt coachingstraject met daarin :

  • 5 coachinsgesprekken van 75 tot 90 minuten

  • De frequentie van de sessies stemmen we samen af en passen we aan op jouw persoonlijke proces binnen een termijn van 6 maanden

  • Zelfreflectievragenlijst na elke sessie

  • Op maat gemaakte opdrachten en/of geleide meditatie

  • 24/4 whatsappondersteuning (ma-do) tussen de sessies door waarop ik binnen 24 uur reageer

LauraWeijers-nov2022-4.jpg

Het coachingstraject is de beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.

Celine

BEGELEIDING DIE WEL DEGELIJK HET VERSCHIL MAAKT

Image by Jen Theodore
Image by Riccardo Annandale
Image by Diego PH

VOLLEDIG ONLINE TRAJECT

Tijdens het volledige online traject ontmoeten we elkaar via videobellen.

Verwacht niet dat je alleen maar hoeft te zitten achter het scherm. Het kan ook zo zijn dat je in je eigen ruimte oefeningen gaat doen terwijl ik met je meekijk en je begeleid. Door het scherm heen maak ik verbinding met je en lijkt het net alsof we samen in één ruimte zitten.

BLENDED TRAJECT

Tijdens het blended traject ontmoeten we elkaar twee keer online en drie keer offline.

 

Dit kan in het Haagse bos zijn, dan gaan we wandelen of in mijn coachruimte in Den Haag centrum of Rotterdam vlakbij de Euromast. Wat jij prettig vindt.

VOLLEDIG OFFLINE TRAJECT

Tijdens het volledige offline traject ontmoeten we elkaar alle keren in levende lijve. 

Dit kan in het Haagse bos zijn, dan gaan we wandelen of in mijn coachruimte in Den Haag centrum of Rotterdam vlakbij de Euromast. Wat jij prettig vindt.​

bottom of page