top of page

Zij gingen je voor

Wat klanten zeggen
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22.jpeg
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22 (5).jpeg
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22 (4).jpeg
WhatsApp Image 2023-10-12 at 20.46.22 (1).jpeg

Ik heb vaker met een therapeut of coach contact gemaakt met de kleine Renske, maar nooit tot de inzichten gekomen die ik in mijn sessie met Laura had. Het is slechts 1 sessie geweest, maar ik heb het gevoel dat ik verder gekomen ben dan in alle andere therapie en coachingssessies die ik al sinds mijn 14e heb gehad! (ik ben 36, dus dat zijn er flink veel) 


Ik voel mij lichter, heb nieuwe inzichten over de kleine Renske en over mijzelf nu. 


Laura is een geweldig persoon en een geweldig, gedreven coach. Zij leeft volgens haar eigen coachingsbenadering en dat maakt haar uniek.

Mij heeft ze nieuwe inzichten gegeven, die andere coaches en therapeuten niet gegeven hebben. Dat gun ik iedereen, daarom zou ik iemand die twijfelt adviseren om met Laura contact op te nemen en de twijfel bespreekbaar te maken om er achter te komen of er een klik is en de coachingsreis aan te gaan.

Renske

Laura is een aanwinst in mijn leven. Na meerdere coaches en therapeuten te hebben gehad die niet de juiste ingang konden vinden, kon Laura dit gelijk wel. Dit door de juiste vragen te stellen en een spiegel voor te houden. Op een warme en prettige manier begeleidde ze mij tijdens de stappen die ik zelf in mijn proces zette. 


Ik sta nu beter in verbinding met mezelf. Waar ik voorheen over mijn eigen grenzen heenging om de ander niet teleur te stellen kies ik nu voor mezelf! Waar ik vroeger een masker zou opzetten en mezelf zou opvreten benoem ik nu wat ik voel. Ook heb ik een aantal beslissingen genomen die heel erg in het teken staan van onafhankelijkheid. Ik voel me sterk en zelfverzekerd.

 

Het coachingstraject is de beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.

Celine

Het coachingstraject bij Laura heb ik ervaren als een echte spiegel naar mijn eigen gedrag op een warme manier. 

Door haar manier van verbinding maken voelde het voor mij heel snel veilig en vertrouwd om mijn kwetsbare stukken te laten zien en hier samen mee aan de slag te gaan. Ze vroeg goed door en paste systemische oefeningen toe, die mij vanuit mijn hoofd naar mijn hart bewogen. En zette me ook aan tot reflectie, waardoor zaken echt beklijven.

 

Heel dankbaar voor de handvaten waarmee ik nu zelfstandig verder kan om in verbinding met mezelf te blijven. Heel waardevol. 

Jessie

In mijn werk liep ik ontzettend tegen mijn onzekerheid aan. Het idee dat ik het nooit goed doe.
In mijn samenwerking met Laura heb ik de oprechte interesse en aandacht van haar gewaardeerd, de ruimte die ze gaf voor mijn inbreng over de aanpak en haar focus op mijn persoonlijke doel.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, helderheid over mijn onzekerheid én geleerd hoe ik kwesties als deze zelf aan kan pakken.

Als je je zorgen maakt dat het te veel geld of tijd kost, onzin, het coachingstraject is het zeker waard!

Marijn

Jouw actieve luisterhouding en oefeningen heb ik als waardevol ervaren omdat het mij heeft geholpen bij mijn eigen proces.


Ik durf nu veel meer te staan waar ik voor sta, te geloven in mezelf en mijn missie. Met deze shift was ik zelf al bezig, maar jij hebt me geholpen om me er nog bewuster van te worden, krachtiger in mijn schoenen te staan en de momenten te herkennen waarop het niet stroomt, en wat ik kan doen, zoals het gebruiken van helpende gedachten.

 

Dat merk ik ook in mijn business, ik ben zekerder van mijn missie en durf deze krachtiger uit te dragen. Ik voel nu ook echt dat ik sta waar ik voor sta in plaats van dat het iets is wat ik heb 'bedacht'.

Maaike

Ik heb al veel therapie en coachingsessies gevolgd en ben op het einde van zo’n sessie altijd uitgeteld. Dit is de eerste keer dat ik energie voel op het einde van een sessie. Dat is echt een groot compliment naar jou toe.


We hebben een mooie groeimindset gedachte gemaakt van een van de overtuigingen die me terneergeslagen maken en veel energie kost.
Ik had al ervaring met het kijken naar gedachtes en gevoelens en gedrag. Ook het ombuigen van
gedachtes zat daarbij. Wat daar niet bij zat was het woordje “realistische”. Dat maakt veel verschil
en werkte tijdens onze sessie veel beter, om alleen te zoeken naar realistische gedachten. Het was ook effectief om ze hardop uit te spreken.


Je bent kalm, geduldig en geaard. Je stelt veel vragen en vraagt door om me goed te laten
reflecteren. Je staat ook open voor een grapje of een serieus woord. Het uitvoeren van een oefening om met mijn lichaam in verbinding te zijn vond ik een toevoeging op het “alleen praten” wat soms in coachings de methode is.

Hanneke

Screenshot_20240212_172622_WhatsApp.jpg

Laura, dank voor je SUPER begeleiding in mijn zoektocht de puzzelstukjes op z'n plek te laten vallen.

Ellen

bottom of page