top of page
Leaf Pattern Design

Maaike

In drie maanden tijd ging Maaike van onzekerheid en moeilijk grenzen aangeven naar krachtiger in haar schoenen staan.

Met een missie gewijd aan minimalisme, meer rust en eenvoud, heeft Maaike zoveel moois te bieden voor zoveel vrouwen. Alleen voelde ze dit zelf niet altijd, waardoor ze regelmatig werd bevangen door onzekerheid en niet over kon gaan tot actie.
Ook vond ze het soms lastig om in werk en privé haar grenzen aan te geven waardoor ze zich voorbij liep.

Maar een paar maanden geleden won ze geheel onverwachts het coachingstraject via Linkedin. Ze koos ervoor om het 1 op 1 coachingstraject online te doen.

Tijdens onze sessies maakte ze contact met haar innerlijk kind, maakte contact met oud pijn en transformeerde deze, werkten we aan haar mindset, en deden we oefeningen. Inmiddels gaan we binnenkort alweer naar onze laatste sessie en ze schreef me dit:

"Jouw actieve luisterhouding en oefeningen heb ik als waardevol ervaren omdat het mij heeft geholpen bij mijn eigen proces.
Ik durf nu veel meer te staan waar ik voor sta, te geloven in mezelf en mijn missie. Met deze shift was ik zelf al bezig, maar jij hebt me geholpen om me er nog bewuster van te worden, krachtiger in mijn schoenen te staan en de momenten te herkennen waarop het niet stroomt, en wat ik kan doen, zoals het gebruiken van helpende gedachten.

Dat merk ik ook in mijn business, ik ben zekerder van mijn missie en durf deze krachtiger uit te dragen. Ik voel nu ook echt dat ik sta waar ik voor sta in plaats van dat het iets is wat ik heb 'bedacht'."

Fantastisch! Zo mooi en zo trots op haar!

bottom of page